Våra åtgärder gällande coronaviruset Covid-19

Tillsammans är vi starka
Tillsammans tar vi oss igenom denna tuffa tid. Konsekvenserna av coronaviruset och de nödvändiga åtgärderna är påtagliga för oss alla.

Postkodlotteriet följer noga utvecklingen av coronaviruset och Folkhälso­myndighetens rekommendationer. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg – därför gör vi allt vi kan för att bidra till minskad smittspridning i samhället.

Vinstutdelningar
På grund av den rådande situationen arbetar majoriteten av Postkodlotteriets medarbetare just nu hemifrån, och under den närmaste tiden kommer bolaget även minimera antalet resor och möten för sin personal. På grund av detta kommer Postkodlotteriets vinstutdelningar se lite annorlunda ut en tid framöver.

Knacka-dörr-vinstinspelningar:
För att hjälpa samhället att minska smittspridningen kommer våra vinstutdelare överraska vinnare via videosamtal. Så håll koll på telefonen, kanske är du nästa storvinnare! Dessa vinstinslag kommer visas som vanligt i Postkodmiljonären och i våra digitala kanaler. Alla lottköpare har såklart fortfarande samma vinstchans och alla vinster lottas ut som vanligt!

Postkodmiljonären
Postkodlotteriet har även beslutat att skjuta upp inspelningen av nya avsnitt av Postkodmiljonären. Detta påverkar inte sändningen och du kan se programmet precis som vanligt.

Både SVT och TV4 har beslutat att inte ha publik i sina program på grund av risk för smittspridning av coronaviruset. De program av Postkodmiljonären som sänds just nu är förinspelade – därför är det publik med i programmen.

Om du har funderingar kring lotteriet, tveka inte att återkomma till oss via mejl kundservice@postkodlotteriet.se eller på 0771-22 55 22, helgfria vardagar 08.00‑18.00.

Det kan även vara skönt att veta att din lott bidrar precis lika mycket till ideella organisationer som vanligt.

Vi är väldigt tacksamma för våra kunder och finns här för er!
Sandra (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.