Till senaste kommentaren

Vet ni på förhand vilket postnummer som blir aktuellt för dragning?

Är det dragning månaden innan?
Bluff???

Kommentarer

 • Hej,

  Vi kan aldrig veta i förväg var vinsterna ska landa.
  Lotteridragningen görs efter att alla betalat in för en specifik månad och alla betalda lotter är självklart med och deltar och har en vinstchans!
  Det är förskottsbetalning i lotteriet, vilket gör att man betalar månaden innan för att ha en chans att vinna månaden därpå.

  Själva dragningen görs i en digitalt i en dator. Vinstdragningarna sker alltid med tillsyn av en licensierad oberoende person (publicus notarius).

  Vänligen,
  Sandra Kundservice
 • Hur vet man att dragningen  går "rätt till"?
  Bara att dragningen sker i datorn - digitalt är ingen garanti att det hela inte är manipulerat. Jag tror att det finns en stor sannolikhet eller åtminstone möjlighet till att man väljer i förväg vilken postkod som ska "vinna".
  Har man lagt in kod för beräkning av den postkod med minst antal lotter - eller chanser till vinst eller annat lurigt.

  Adam
 • Hej Adam,
  Tack för ditt inlägg i kundforumet!

  För att ett resultat skall bli helt slumpmässigt så krävs det även en fysisk process och inte endast en digital process.

  En fysisk process kan vara till exempel ett tärningskast eller ett myntkast. För att få fram våra slumpvärden drar vi nummerbrickor med siffror mellan 0-9 från en skål.

  Siffrorna på de nummerbrickorna som dras matas sedan in i en dragningsdator för att säkerställa att resultatet av dragningen blir helt slumpmässigt.

  Vi kan aldrig styra var vinsterna landar.

  Om man inte håller sig inom ramarna för sin licens eller spellagen kan man bli av med sin licens, som flera spelbolag redan blivit.

  Självklart följer vi spellagen och vinstdragningarna sker alltid med tillsyn av en licensierad oberoende person (publicus notarius).

  Hoppas svaret gav dig bättre klarhet i hur våra dragningar går till.

  Önskar dig en fin fredag!
  Sandra Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.