Lottar ni ut presenkort på Coop?

Ja, det stämmer att vi under november månad lottar ut presentkort på Coop. Presentkortet är värt 200 kronor och man vinner ett per lott.

Dessa presentkort kommer att levereras hem i brevlådan under november och i början av december. De skickas ut i olika omgångar och alla kunder som har vunnit kommer därför inte få sina presentkort samtidigt.

Presentkortet är giltigt i två år och gäller för alla Coops butiker i landet, dock inte på coop.se. Presentkortet kan användas till köp av hela Coops sortiment, undantaget speltjänster och det är inte möjligt att omvandla presentkortet till kontanter. Det går inte att växla summan på kortet till poäng.

Maxine Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej hörde av mina grannar att dom har fått vinster på coop så jag unrar varför det inte kommit till mig
  Eiivor
 • Hej Eiivor!
  Tack för din fråga!

  Presentkorten skickas ut i omgångar under november och december. Alla kunder som har vunnit kommer därför inte få deras presentkort samtidigt. För frågor gällande din personliga prenumeration hänvisar vi dig till kundservice via telefon 0771-225522 eller via mejl ​kundservice@postkodlotteriet.se​​​

  Önskar dig en fin dag!
  Vänligen,
  Maxine
 • Hej, mitt kort gick inte att betala med idag när jag skulle betalt på coop. Killen i kassan sa att jag inte var den förste.
  Lite störande att vinna o sen inte kunna fu ut vinsten.
  Thomas
 • Hej

  Jag skulle använda mitt presentkort på 200 kr på Coop idag, men det funkade inte.
  Det fanns inget saldo på kortet??

  Vill ha svar!


  Anneli
 • Hej Anneli & Thomas,
  Tack för era inlägg!

  Coop meddelade oss att de hade störningar som påverkade användning av presentkort i deras butiker den 23 december. Därefter går det återigen bra att använda presentkort vid köp i alla Coopbutiker.

  Önskar er båda en God fortsättning och stort lycka till i lottdragningarna!

  Vänligen,
  Maria Kundservice
 • Min svärfar vann fyra presentkort på Coop a 200 kr men även där fungerade inget stod 0 kr i saldo på alla. Han skämdes så fruktansvärt mkt när han stod där och alla 4 var på 0 kr.
  Ulrika
 • Hej Ulrika,
  Tack för att du besöker vårt kundforum!

  Vår kundservice hjälper självklart kunder som haft problem med sitt presentkort att kunna använda sin vinst. Ni når kundservice via telefon 0771-225522 och via mejl kundservice@postkodlotteriet.se på helgfria vardagar mellan 08:00-18:00.

  Önskar er en härlig dag!

  Vänligen,
  Maxine

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.