Till senaste kommentaren

Hur många postnummer deltar i lotteriet?

Hejsan Svenska Postkodlotteriet!
Jag undrar hur många postnummer som är med i lotteriet, inte kunder för det vet jag redan att det är runt 1000000 kunder.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Rolf Gunnar,
  Tack för att du skriver här i vårt kundforum!

  Svaret på din fråga är inte helt enkel.

  Det stämmer att vi har runt en miljon kunder, men då vi inte har någon bindningstid så är det dagligen kunder som både går med och som avslutar sina prenumerationer.

  Därför har vi ingen statistik på hur många postnummer som deltar i lotteriet då detta ändras hela tiden.

  Vänliga hälsningar,
  Julia Kundservice
  (Uppdaterad )
 • Ni måste väl ha en ungefärlig uppskattning?
  Anki
  (Uppdaterad )
 • Hej Anki,
  Tack för din fråga!

  Det finns ungefär 17 000 postnummer i Sverige idag. Dock är det endast de postnummer som har betalda lotter på sig som deltar i våra utlottningar. Detta kan som sagt variera en hel del då vi inte har någon bindningstid och vi har kunder som både avslutar samt startar nya prenumerationer varje dag.

  Önskar dig stort lycka till i våra utlottningar!

  Vänligen,

  Maxine
  (Uppdaterad )
 • Hur många procent har ett postnummer i att vinna dragningen?
  Tommy
  (Uppdaterad )
 • Hej Tommy,
  Tack för att du besöker vårt kundforum!

  Vi använder inte procentuell vinstchans varken på kundnivå eller för ett visst postnummer, utan har en total vinstsumma att dela ut varje månad. Vinstsumman är satt sedan innan och tar inte hänsyn till hur många postnummer som är med aktuell spelmånad.

  Endast de postnummer där det finns betalda lotter är med och deltar i utlottningarna respektive spelmånad. Det innebär att antalet postnummer som är med och deltar i utlottningarna varierar från månad till månad, då det ej heller är någon bindningstid för lotterna.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  Vänligen,
  Maria Kundservice
  (Uppdaterad )
 • Jag antar att ni har koll på antalet vinnare i dragningarna, och kanske då nån slags statistik på antalet postnummer Per omgång?
  Gurli
  Gurli
  (Uppdaterad )
 • Hej Gurli,
  Tack snälla för ditt inlägg!

  Som vi har nämnt tidigare i tråden, så deltar alla postnummer där det finns betalda lotter i våra utlottningar. Detta varierar som sagt en hel del från månad till månad då vi inte har någon bindningstid och vi har kunder som både avslutar samt startar nya prenumerationer varje dag.

  Därför för vi ingen statistik på hur många postnummer som deltar i lotteriet då detta ändras hela tiden. Det finns ju inte heller några påverkbara variabler till varför just ett postnummer vinner men inte ett annat under en viss period i och med att slumpen alltid avgör i vilket postnummer vinsterna landar i lotteriet.

  Önskar dig en fortsatt fin sommar och lycka till i utlottningarna!

  Vänligen,
  Maria Kundservice
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.