Hur väljer ni vinnare?

Hej.
Hur väljer ni vilket postnummer som ska vinna?

Kommentarer

 • Hej Agnes,
  Tack för ditt inlägg.

  Våra vinstdragningar görs helt slumpmässigt digitalt på en dator tillsammans med en licensierad oberoende person (publicus notarius).

  Alla som har betalat för sina lotter är med i denna lotteridragning och har en chans att vinna.

  Ha en fin dag!
  Marlene Kundservice
 • Blir vinstchansen högre beroende på hur många det är på "mitt" postnummer som har lott. Eller är det lika stor chans att vinna även om jag skulle vara helt ensam på ett postnummer?
  Laila Christine
 • Hej Laila,
  Tack för ditt inlägg.

  I våra dagliga utlottningar påverkar inte antalet lotter dina vinstchanser. Då har alla postnummer lika stor chans i varje dragning, oavsett antalet lotter.

  Det är bara i Grannyran antalet lotter på ditt postnummer kan påverka vinstchansen. Då finns alla betalda lotter för den spelmånaden med i potten, lite som en tombola, där vi drar ett lottnummer och det blir det vinnande postnumret och postkoden.

  Trots det landar Grannyran ofta i små orter, exempelvis som nu senast i Våxtorp.

  Lycka till i utlottningarna!
  Marlene Kundservice
 • Varför vinner bara svenskar. tack
  Mina
 • Hej Mina,
  Tack för din fråga!

  Alla, oavsett ålder/etnicitet/ort, har lika stor vinstchans i våra utlottningar. Det är helt och hållet slumpen som avgör vem som vinner.

  Stort lycka till!
  Sandra Kundservice
 • Hej. Om man bor i en liten by, har man då chans att vinna i grannyran? Eller är det obefintlig? Mvh Lilian
  Lilian
 • Hej Lilian,
  Vad trevligt att du skriver till oss här i kundforumet!

  Självklart har man alltid en vinstchans oavsett om man bor i en liten by eller en större stad.

  Är det fler lotter som deltar på ett postnummer ökar vinstchansen för att just Grannyran ska hamna där.

  Men det är även en fördel att vara färre på ett postnummer när Grannyran dras, då vinner man nämligen mer, ju färre personer som är med och deltar på ens postnummer.

  Önskar dig en fin dag!
  Sandra Kundservice
 • Hej! Får inte alla vinster i samma postnummer? Jag har sett att många har fått vinster i mitt postnummer, men inte jag.
  Elisabet
 • Hej Elisabet,
  Tack för ditt inlägg!

  Ditt lottnummer består av tre delar – ditt postnummer, två bokstäver och tre siffror:  Alla utlottningar är helt slumpmässiga och vi vet aldrig var vinsterna kommer att landa. Vinsterna delas ut beroende på vilken del av lottnumret de är kopplade till. Ibland delas vinsten mellan alla som har samma postnummer eller de lottinnehavare som har samma postkod och ibland tillfaller hela vinsten en enskild vinnare, som t.ex. när en lottinnehavare vinner en bil. Varje postnummer är i sin tur indelad i olika postkoder (JG i exemplet ovan) som representerar just det området där du bor inom ditt postnummer.

  I exempelvis Guldvinsten som lottas ut varje lördag, får alla lottinnehavare inom det vinnande postnumret dela på 1 miljon kronor och de lottinnehavare som dessutom har den vinnande postkoden som dras, får dela på ytterligare 1 miljon kronor av den sammanlagda vinstsumman på 2 miljoner kronor. Här kan du läsa mer om Guldvinsten

  Jag håller tummarna för att du snart ska få vinna en av våra stora vinster!

  Vänligen,

  Maria Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.