Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Stöd till Djurens rätt?

Hej! Jag skulle önska att Djurens Rätt fick vara med hos er.    De gör verkligen något för djur. Som tex,läs om hundarna/beaglarna som tvångsmatas med bekämpningsmedel, och angorakaninerna som angoran dras bort på dem när de lever och gässen som tvångsmatas hårt med fett så vi kan äta gåslever sen...De ger oss bild/film därifrån och så kan vi sen skriva på protestlistor. Och de tar  upp det med ledande/regering. De är bra radikala på bra vis.( Inte på dåligt vis,som många tror.) Kolla upp dem. Och hör med dem. Tack! Snälla. Vänliga hälsningar/Tina Maria
Tina Maria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Tina,
  Tack för ditt inlägg och engagemang.

  Djurens rätt gör onekligen ett viktigt arbete.

  Alla organisationer som önskar bli förmånstagare i Postkodlotteriet är självfallet välkomna att ansöka om det.

  Postkodlotteriets ambition är att varje år växa med någon eller några förmånstagare som kompletterar övriga förmånstagare.

  I dagsläget stödjer vi bland annat WWF och Greenpeace men vi rekommenderar även organisationer att ansöka om projektstöd hos Postkodstiftelsen. Där man kan söka bidrag till enskilda projekt.
  Läs gärna mer om Postkodstiftelsens projekt här: www.postkodstiftelsen.se

  Vänligen,
  Hanna
 • Hej!

  Ovanstående inlägg ang Djurens Rätt, har undertecknad, som varit medlem i många år även föreslagit som förmånstagare i Postkodlotteriet för många år sedan.

  Tyvärr har ingenting hänt ännu.

  Tror inte de flesta vet hur mycket fantastiskt arbete, stort engagemang Djurens Rätts medlemmar lägger ner på att förbättra djurens situation och har även rönt stor framgång.

  Tycker och önskar verkligen att Djurens Rätts omfattande arbete är värt att uppmärksammas och att även få bli förmånstagare hos Postkodlotteriet!

  Vänliga hälsningar och stort hopp om framgång för Djurens Rätt/Lilian

  Lilian Hylén
 • Hej Lilian,

  Djurens rätt är absolut värdiga av stöd.

  Postkodlotteriet strävar efter att hjälpa så många organisationer som möjligt. Idag ger vi stöd till 58 ideella organisationer, där Clowner Utan Gränser är vårt senaste tillskott.

  Uttagningsprocessen för att bli en förmånstagare är tuff, och vi måste göra många svåra val innan vi kommer fram till ett beslut.

  I Sverige finns väldigt många ideella föreningar som gör en oerhörd skillnad i samhället – för miljön, drabbade människor eller forskning. I den bästa av världar skulle Postkodlotteriet stödja alla. Vi har dock valt linjen att växa med någon eller några få förmånstagare årligen för att det stöd som delas ut ska fortsätta att vara substantiellt och göra skillnad för de som är medlemmar.

  Postkodlotteriets ambition är att varje år växa med någon eller några förmånstagare som kompletterar övriga förmånstagare. Intaget av förmånstagare sker långsamt, och bara för att Djurens rätt inte har blivit vald än betyder det inte att den inte kommer bli det i framtiden.

  Vi rekommenderar även organisationer som ännu inte blivit förmånstagare, att ansöka om projektstöd hos Postkodstiftelsen, där kan man söka bidrag till enskilda projekt.

  Läs gärna mer om Postkodstiftelsens projekt här: www.postkodstiftelsen.se

  Stort tack för ditt engagemang!

  Om du har fler funderingar är du alltid varmt välkommen åter.

  Önskar dig en fin och solig måndag!
  Sandra Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.